Фамцикловір Для Кішок

Фамцикловір Для Кішок

Герпесвірусна інфекція зустрічається і у кішок, проте, специфіка її течії разюче відрізняється від людського герпесвірусу. У представників котячих вірус герпесу також називається рінотрахеітів. Це захворювання вражає слизові верхніх дихальних шляхів і органів зору, що може загрожувати важкими ускладненнями. Крім того, інфекція швидко передається від тварини до тварини, що особливо небезпечно, якщо у вас вдома живе кілька кішок. Людині цей вірус не передається, але свого улюбленця допомогти потрібно, зробити це можна досить швидко і ефективно.

Герпесвірус у кішок, лікування

Ринотрахеит або герпесвірус у кішок розвивається при інфікуванні організму тварини вірусом герпесу FHV-1.

Розпізнати захворювання і домашнього вихованця може за характерними симптомами:

  • утруднене дихання;
  • прискорене чхання;
  • надмірна салівація;
  • виділення з носа (включаючи гнійні);
  • закисание очей;
  • формування виразок на мові і слизових оболонках в пащі;
  • також можлива блювота.

У подібних випадках свого улюбленця необхідно показати ветеринару і як можна швидше почати медикаментозне лікування. Фахівці проведуть огляд і призначать лікування, яке зазвичай включає застосування препаратів наступних груп:

  • противірусні;
  • імуномодулятори;
  • місцеві засоби від риніту і кон’юнктивіту;
  • вітамінні препарати;
  • протизапальні засоби.

Основу терапії герпесвірусу у кішок становить саме противірусні засоби, серед яких найбільш затребуваним і ефективним виступає препарат « Фамвір ».

Фамвір для кішок

«Фамвір» — це лікарський засіб, що володіє потужним противірусним ефектом. Препарат призначений для людей, знайти його можна в аптеці, однак він активно застосовується для лікування герпесвірусу і кішок і діє ефективно.

Дозування, кратність і тривалість прийому противірусного засобу визначає ветеринар. Важливо врахувати масу тіла вашого домашнього улюбленця, його вік, особливості та тяжкість перебігу хвороби, і інші фактори.

Одним з основних переваг «Фамвір» є його фармакодинаміка. Препарат трансформується в трифосфат пенцикловіру, з’єднання, що володіє високою активністю в стосунки вірусу герпесу. Активне противірусну дію ліки зберігається протягом 12 годин. При цьому препарат діє вибірково, практично не зачіпаючи клітинні структури, не уражені вірусом.

Фамвір для кішок — аналоги

Єдиним прямим аналогом препарату «Фамвір» є противірусний засіб « Фамцикловір ». Насправді останній виступає основною дійовою компонентів в складі «Фамвір», тому ці препарати є повністю взаємозамінними.

«Фамцикловір» володіє ідентичним механізмом дії, має вже описані вище принципи фармакокінетики і є настільки ж ефективним в боротьбі з герпесвірусом у кішок.

Фамцикловір для кішок — дозування

Важливо розуміти, що для ефективного і безпечного лікування ринотрахеїту та кішки, дозування і кратність прийому «Фамцикловір» повинен розраховувати ветеринар. При цьому існують загальні відомості щодо терапії герпесвірусу у дорослих кішок:

  1. Ліки дається кішці 2 рази на добу, подрібнювати таблетку не рекомендується, краще покласти її на корінь язика свого улюбленця, щоб йому було легше його проковтнути.
  2. Дозування розраховується з розрахунку 40-90 мг на 1 кілограм ваги тварини. Дотримуватися верхньої або нижньої порога слід в залежності від того, наскільки важко протікає захворювання, як сильно виражені симптоми.
  3. Повноцінний курс лікування в середньому становить близько 14 діб, але можливі варіанти, коли ліки продовжують давати до повного одужання кішки.

Фамцикловір — ціна і де купити

Придбати препарат «Фамцикловір» для лікування герпесвірусу у кішки ви зможете в звичайній аптеці, адже цей засіб спочатку розроблено для лікування вірусних інфекцій у людей.

Крім того, ви завжди можете замовити цей препарат на сайті piluli.info з можливістю швидкої і безкоштовної доставки. Всі лікарські засоби оригінальні і сертифіковані, а виниклі питання ви зможете задати за допомогою зворотного зв’язку.

 

Посилання на Фамцикловір

—   https://www.piluli.info/shop/famcziklovir-famvir-dlya-koshek/

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Viber
Telegram
-->